28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині затримали 19-річного крадія-гастролера

На Кіровоградщині затримали 19-річного серійного крадія та угонщика транспортних засобів. Ним виявився мешканець одного із сіл Маловисківського району. За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років. Про це Златополю повідомили у прес-службі УМВС України у Кіровоградській області.
Повідомлення про крадіжки з кладовищ та приватних домоволодінь почали надходити до Маловисківського районного відділу міліції протягом липня місяця. 
Один із потерпілих власник однієї з продуктових крамниць, котрий, внаслідок крадіжки, позбувся наявного товару: цигарок, алкогольних напоїв, шоколаду та м’ясних виробів, – розповів начальник Маловисківського РВ УМВС в області Сергій Рудь.
Впевнений у своїй вдачі молодик кочував з однієї області у іншу. Скоїв угон мікроавтобусу та двох мотоциклів. Постійно змінював місце проживання, однак під час чергової «подорожі» правосуддя наздогнало його. Підозрюваний як раз долав відстань з Маловисківського району у напрямку Черкаської області на викраденому мотоциклі, власник якого і не підозрював що його викрали.
 
 
По даним фактами слідчим відкриті кримінальні провадження за частинами 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та ч. 2 ст. 289ККУ «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Наразі перевіряється причетність парубка до низки інших крадіжок на Кіровоградщині.
 
На Кіровоградщині затримали 19-річного крадія-гастролера
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований