28 вересня 2024, субота

Рятувальники Кіровоградщини ремонтують свій автопарк

11 серпня Управління ДСНС України у Кіровоградській області розпочали капітальний ремонт автоцистерни, яка знаходиться у резерві державної пожежно-рятувальної частини №28 смт Компаніївка. Автомобіль 1991-го року випуску і ще 14 років тому відслужив свій термін експлуатації. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДСНС України в Кіровоградській області.
Досвідченими фахівцями ремонтно-допоміжної частини було проведено технічний огляд автомобіля і визначено обсяг робіт, до якого увійдуть – відновлення вузлів та агрегатів ходової частини автомобіля, усіх систем двигуна та трансмісії, роботи спеціального обладнання, а саме: пожежного насосу і газоструменевої вакуумної системи, заміни зношених автошин, відновлення пошкоджених корозією деталей оперення, ємностей для вогнегасячих речовин та проведення повного фарбування, що дасть змогу експлуатувати цей автомобіль без технічних втручань ще близько 5 років. Наступним за чергою до рук спеціалістів надійде автомобіль державної пожежно-рятувальної частини №4 Кіровоградського району. 
Таким чином, працездатність техніки пожежно-рятувальних підрозділів Кіровоградської області, яка потребує ремонту, поступово буде відновлено.
Рятувальники Кіровоградщини ремонтують свій автопарк
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований