28 вересня 2024, субота

Заступник голови Кіровоградської ОДА підтримав позицію «Радію» в протистоянні зі «скандальним гуртожитком»

Заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко, відвідавши «радіївський гуртожиток» за адресою вул. Героїв Сталінграда, 13, залишився задоволений ремонтом котрий наразі проводить ПАТ «НВП "РАДІЙ"», повідомляє кореспондент Златополя.
 
Конфлікту, одначе, уникнути не вдалось. Так жителі гуртожитку в чергове звинуватили представників заводу в незаконному проведенні ремонту та спробах виселити їх з власних кімнат. Окрім того на думку жильців, модернізація системи опалення робиться з порушенням всіх будівельних норм. 
З іншого боку, комендант гуртожитку повідомила – «ми проводимо ремонт поблоково, намагаючись задовольнити потреби усіх жильців. Однак деякі скандалісти блокують нашу роботу, таким чином залишаючи без ремонту як себе так і своїх сусідів». Вже традиційно, за суперечками досягти консенсусу в даному питанні так і не вдалось. 
Опісля перейшли до питання, котре Сергій Коваленко визначив як першочергове – призначення субсидій жителям багатостраждального гуртожитку. Вирішити його чиновник планує з допомогою департаменту ЖКГ та спеціалістів з нарахування субсидії котрі мають визначитись яким чином допомогти жильцям у котрий наразі один лічильник на будинок.
Заступник голови Кіровоградської ОДА підтримав позицію «Радію» в протистоянні зі «скандальним гуртожитком»
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований