17 травня 2024, п’ятниця

У Кіровограді проходять урочистості до Дня Прапора і Дня Незалежності

Сьогодні з самого ранку в Кіровограді проходять урочистості до Дня Прапора і Дня Незалежності України. Участь у заходах беруть керівники міста (секретар міськради Іван Марковський, заступник міського голови Сергій Колодяжний) та області (голова обласної ьради Олександр Чорноіваненко, голова ОДА Сергій Кузьменко), рядові кіровоградці, повідомляє кореспондент Златополя.
 
Розпочалися урочистості сьогодні о 7-45 із покладання квітів до меморіальних дошок Віктору Чміленку та В'ячеславу Чорноволу. Згодом учасники урочистостей перемістилися до КДПУ, де поклали квіти до пам'ятника Володимиру Винниченку і звідти вирушили ходою до пам'ятника Тарасу Шевченку, де також поклали квіти для Кобзаря. Близько 8-30 учасники святкування вирушили від монумента Кобзареві до площі Героїв Майдану,  де вшанували пам'ять героїв Небесної сотні і зашгиблих учасників АТО. За кілька хвилин до 9-00 відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України, а потім розпочався невеликий святковий мітинг. 
Кіровоградців запрошують долучитися до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими у боротьбі за незалежність України о 12-00 та покладання квітів до Алеї Слави на Фортечних валах у цей же час.
Фото із заходів чекайте згодом
У Кіровограді проходять урочистості до Дня Прапора і Дня Незалежності
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований