28 квітня 2024, неділя

На Кіровоградщині районний центр зайнятості провів семінар з працевлаштування учасників АТО

У Гайворонському районному центрі зайнятості, що на Кіровоградщині, відбувся профконсультаційний семінар для демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО, які шукають роботу. Про це Златополю повідомили у прес-службі Кіровоградського обласного центру зайнятості.
Змістове наповнення заходу обумовлене питанням визначення шляхів професійної адаптації цих осіб до потреб ринку праці. У рамках семінару його учасники мали змогу підвищити рівень поінформованості про послуги державної служби зайнятості; розширити уявлення про власні знання, уміння, навички та з допомогою фахівців районного центру зайнятості визначити сферу їх застосування у різноманітних галузях людської діяльності; зорієнтуватися в системі професій, що є актуальними на сучасному ринку праці.
 
 
У ході заходу шукачі роботи були залучені до інтерактивних індивідуальних та групових методів та форм роботи, під час яких вони отримали інформацію про стан ринку праці та перспективи його розвитку, засоби адаптації власних здібностей до його потреб та вимог. Крім цього, присутні також обговорили способи вирішення питання свого працевлаштування, а спеціалісти районного центру зайнятості акцентували їхню увагу на можливості професійного навчання або підвищення кваліфікації, відкриття власної справи, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру за сприяння служби зайнятості.
Заходи такого плану допомагають демобілізованим військовослужбовцям та учасникам АТО повірити у власні сили, знайти сферу реалізації свого професійного та особистісного потенціалу й стати активними суб’єктами ринку праці.
 
На Кіровоградщині районний центр зайнятості провів семінар з працевлаштування учасників АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований