15 травня 2024, середа

Кіровоградські рятувальники відвідали родину переселенців

Вчора, 31 серпня працівники Управління ДСНС України в області з метою перевірити як облаштувалися та чого потребують переселенці виїхали до міста Долинської, що на Кіровоградщині. Про це Златополю повідомили у прес-службі УДСНС України у Кіровоградській області.
За повідомленням районного штабу з питань соціального забезпечення громадян України, які переміщуються з зони проведення АТО, у даному місті та районі проживають 218 вимушено переміщених громадян. Працівники  Служби порятунку завітали до родини, яка мешкає у квартирі однієї з багатоповерхівок. Тут проживає 37-річна жінка з двома дітьми – 6 і 13 років. Вони приїхали у січні цього року з селища Луганське Донецької області. «Спочатку було дуже важко морально» – зазначає Анастасія Олександрівна, – я тут одна, син інвалід, йому необхідна допомога, але сама була вражена від того наскільки тут доброзичливі й небайдужі люди. На сьогодні я отримую соціальну допомогу на дітей, моя донечка цього року йде до школи, тож завдяки соціальній службі та волонтерам вона має все необхідне для навчання. Коли з дітьми їхала на Кіровоградщину, не знала, як надовго, але тепер впевнена, що ми тут залишимося назавжди». 
 
 
Працівники  обласного Управління ДСНС, спілкуючись із жінкою, з’ясували, які ще проблемні питання є у родині та залишили координати безпосередньо районної Служби порятунку, адже рятувальники беруть участь у координації вирішення питань допомоги громадянам цієї категорії. На згадку про зустріч дітям подарували невеличкі подарунки. 
Кіровоградські рятувальники відвідали родину переселенців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований