19 травня 2024, неділя

У Кіровограді затримали банду крадіїв, які пограбували подружжя підприємців

У Кіровограді троє зловмисників проникли у будинок подружжя підприємців та викрали звідти 15 тисяч гривень, 5000 доларів США, мобільні телефони та золото на суму близько 14 тисяч гривень. Одного з грабіжників міліціонери затримали у місті, двох інших – на Одещині. За скоєне банді крадіїв загрожує до 8 років за ґратами. Про це Златополю повідомили у СЗГ УМВС України у Кіровоградській області.
Протягом декількох днів зловмисники стежили за подружжям та їх будинком, та заздалегідь почали готуватися до пограбування. Вдягнувши на голову жіночі панчохи, зловмисники спочатку подзвонили у дзвінок, а коли переконалися що вдома нікого немає, через вікно потрапили до будинку та почали шукати там гроші. Аж раптом додому повернулися господарі. Сховавшись у одній із кімнат, крадії почали чекати поки господарі ляжуть спати. Але не дочекавшись, вирішили зв’язати жертв і тікати з будинку.
 
 
– Я відчула, що на моє обличчя хтось накинув простирадло, таким чином, щоб я не кричала та не бачила обличчя нападників, – розповіла згодом потерпіла. – Після чого, мені відразу заклеїли скотчем рот, та зв’язали ним руки і ноги. Потім невідомий чоловік запитав: «Де гроші? Де золото?». Злякавшись підприємці таки вказали крадіям на місце, де були сховані гроші. Забравши 5 000 доларів США та 15 000 гривень, два мобільних телефони, а також золоті вироби – ланцюжок, каблучки, пару сережок, злодії покинули будинок, вони почали тікати. Потерпілі, яким вдалося, господарі виявили відсутність особистого майна й відразу ж звернулися до міліції.
Особи зловмисників, причетних до пограбування, встановили по гарячим слідам. Ними виявилися 47-річний раніше судимий кіровоградець та мешканці іншої області, віком 28 та 38 років. За добу знайшли «главаря» банди, а двох поплічників трохи пізніше на Одещині.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 КК України «Грабіж».
У Кіровограді затримали банду крадіїв, які пограбували подружжя підприємців
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований