18 травня 2024, субота

Кіровоградські журналісти вшанували пам’ять загиблих за роки незалежності колег

До річниці зникнення відомого українського журналіста Георгія Гонгадзе на головній площі Кіровограда зібралось зо два десятки журналістів. Цього разу медійники вшанували пам’ять не лише Гонгадзе, а й усіх тих представників ЗМІ, що загинули чи зникли безвісти при виконанні своїх службових обов’язків. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Лише за 2014 рік, за даними міжнародної організації «Репортери без кордонів», в Україні загинуло 7 та зникло безвісти понад 3 десятки журналістів.
«Ми не маємо права забувати тих хто за часи незалежності віддав життя задля того аби люди мали можливість знати правду. Не маємо права забувати якою ціною іноді добувається інформація. Наразі у Києві створено робочу групу, до складу котрої ввійшли і журналісти, щодо відновлення розслідувань по факту смерті наших з вами колег, адже 99% із цих справ так і не було доведено до логічного завершення»,- повідомила зібранню співорганізатор заходу, журналіст та громадський активіст Зоя Лебідь.
 
 
Вшанувавши пам’ять колег хвилиною мовчання кіровоградські журналісти поклали до пам’ятної стіни Небесній сотні запалені свічки та портрети загиблих за роки незалежності медівників.
Кіровоградські журналісти вшанували пам’ять загиблих за роки незалежності колег
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований