18 травня 2024, субота

Олександрійські волонтери збирають допомогу для відправки в зону АТО

У суботу, 19 вересня, волонтери з Олександрії вирушать на Схід України, щоб передати гуманітарну допомогу нашим військовим, пише сайт «Координаційного центру волонтерів Олександрії» .
Головний волонтер центру Ірина Кабанова на своїй сторінці у Фейсбуці звернулася до усіх небайдужих мешканців Кіровоградщини з проханням допомогти у зборі найнеобхідніших речей для бійців:
 
"Собирали, собрали, продолжаем собирать! Вот только жаль, лето закончилось. А впереди осень. А осень – это дождь, слякоть, холод, сопли, простуды и тд и тп. А солдатикам кроме как на свой народ надеяться не на кого», – йдеться у повідомленні волонтерки.
 
И просят они сегодня:
– сапоги резиновые;
– дождевики;
– термобелье;
– теплые свитера;
– пленку для блиндажей.
 
Також солдатам потрібні побутові речі: зубні щітки, паста, шампуні, мило, вологі серветки, шкарпетки, труси, футболки, засоби для гоління, ліхтарики, батарейки, вода, Медикаменти противірусні, жарознижуючі, активоване вугілля, краплі для носа. Ще військові дуже просять чай, каву, цигарки – ті речі, які на передовій в окопах купити не має де.
 
 
Нагадаємо, що потреби бійців, які на даний момент воюють на Сході України, можна дізнатись у Координаційному центрі волонтерів за телефонами: (095) 194-90-60,(096) 130-64-94, (063) 957-54-84 чи за адресою: місто Олександрія, вулиця 50 років Жовтня, 12. Фінансову допомогу можна перерахувати за такими реквізитами: картка ПриватБанку № 5211 5374 2896 2117 – отримувач Кабанова Ірина Олександрівна.
Олександрійські волонтери збирають допомогу для відправки в зону АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований