16 травня 2024, четвер

Націоналісти Кіровоградщини протестують проти політичних репресій (ФОТО)

Сьогодні пообіді націоналістичні сили Кіровоградської області – "Свобода", "Сокіл", "Правий Сектор" та їх прибічники у кількості близько 50-ти осіб пройшли пішим маршем вулицями міста, повідомляє кореспондент Златополя. 
Маршрут мітингувальників, що розпочався біля пам'ятника жертвам політичних репресій і пролягав до обласних управлінь прокуратури, МВС та СБУ. В кожному з них активісти реєстрували звернення, в котрому звертались до силовиків з вимогою припинити переслідування та репресії нацоналістичних сил в Україні. 
 
 
"Після кривавих подій під Верховною Радою нас зробили крайніми, що звісно ж на руку правлячій верхівці, однак ми не здамось та вистоїмо за будь яку ціну. Наша мета привернути увагу суспільства та силових структур до проблеми політичних репресій в Україні котрі все набирають обертів охоплюючи все ширше коло осіб. Влада має розуміти, ми готові відстоювати власні інтсереси та інтереси наших побратимів будь якими доступними нам методами", – прокоментував ситуацію один з активістів, що представився Олегом. 
[widgetkit id=865]
Ходу націоналістів супроводжувало зо два десятків міліціонерів.
 
Націоналісти Кіровоградщини протестують проти політичних репресій (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований