07 травня 2024, вівторок

Спостерігачі ОБСЕ прибули на Кіровоградщину, щоб інспектувати вибори

Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко зустрівся із довгостроковими спостерігачами ОБСЄ Джейн Купер та Матті Хайнонен, які прибули на Кіровоградщину. Повідомлється на сайті Кіровоградської ОДА.

Під час зустрічі було обговорено суспільно-політичну ситуацію в області та стан підготовки до місцевих виборів, що відбудуться 25 жовтня, а також поінформовано іноземних гостей з питань, які їх цікавлять.

На початку зустрічі представники ОБСЄ зазначили, що для них є важливим знайомство з очільником області, оскільки на Кіровоградщині вони будуть перебувати довго – до закінчення виборчої кампанії і підведення підсумків. У зоні відповідальності спостерігачів перебуватиме вся область.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори на Кіровоградщині коштуватимуть 36 мільйонів

 

Ми вже маємо досвід співпраці з іноземними спостерігачами, які перебували в нашій області під час президентських та парламентських виборів. На тих виборах ми отримали високу оцінку стосовно якості проведення, прозорості й відкритості. Для нас дуже важливо, щоб і ці вибори, місцеві, відбулися у демократичному форматі. Президент України Петро Порошенко акцентує увагу на тому, що ми, як представники влади, повинні забезпечити організацію виборчого процесу та рівні умови для усіх учасників, – зазначив Сергій Кузьменко.

 

Сергій Кузьменко також повідомив, що особисто він не братиме участі у виборах. Це його рішення унеможливлює будь-які політичні спекуляції стосовно використання адмінресурсу.

Спостерігачі ОБСЕ прибули на Кіровоградщину, щоб інспектувати вибори
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований