24 квітня 2024, середа

У Кіровограді виміряли індекс публічності місцевого самоврядування

Сьогодні, 30 вересня, ГО «Територія успіху» та ГМ «Опора» презентували в Кіровограді результати всеукраїнського вимірювання індексу публічності влади. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Учасники вимірювання аналізували рівень відкритості, прозорості та підзвітності Кіровоградської міської ради. Таке дослідження проводилось в усіх обласних центрах, що дозволило порівняти публічність кожного окремого муніципалітету. Щоб зробити моніторинг треба було відповісти більше ніж на 600 питань.
Моніторинг тривав протягом липня-вересня 2015 року і містив у собі подання та опрацювання відповідей на інформаційні запити, аналіз контенту офіційний веб-сайтів, друкованих видань муніципалітетів, моніторингові візити та безпосереднє спостереження за роботою органів місцевого самоврядування.
За загальним рейтингом рівень індексу публічності органів місцевого самоврядування Кіровограда складає 56% – 9 місце серед усіх облцентрів. 
Діяльність депутатського корпусу 42% – 15 місце.
Робота міського голови 65% ¬– 6 місце.
Робота виконавчих органів оцінена у 63% і займає 12 місце у рейтингу.
 
 
Варто нагадати, що минулого року індекс публічності місцевого самоврядування Кіровограда був дещо нижчим – 51%, але займало ту ж саму позицію в загальному рейтингу.
У Кіровограді виміряли індекс публічності місцевого самоврядування
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований