27 квітня 2024, субота

Місто на Кіровоградщині буде під постійним наглядом

У Знам’янці, що на Кіровоградщині, на вулицях незабаром з’являться камери відеоспостереження. Про це повідомляє «Наша Знам’янщина».
17 квітня та 18 вересня 2015 року Знам’янська міська рада прийняла рішення про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку м. Знам’янка, а саме розділ ІХ «Захист життя, здоров’я, честі і гідності людини». Під цю програму виділяються кошти у вигляді субвенцій для міського відділу міліції (100 тис. гривень), щоб забезпечити камерами відеоспостереження місця з найбільшим скупченням людей у місті.
Перш за все встановлять камери у загальноосвітніх навчальних закладах. Фахівці мають провести огляд шкіл, щоб визначитися з найкращим місцем їх розташування. Також відеоспостереження планується біля спортивної школи і будинку дитячої та юнацької творчості. Через усі ці заклади проходить великий потік людей, тому важливо контролювати якнайбільше території навколо них.
 
 
Щодо міліції, то вона спільно з фахівцями визначить місця встановлення камер для відеоспостереження, а потім прозвітує про витрачення коштів міського бюджету, а депутати перед громадою.
Місто на Кіровоградщині буде під постійним наглядом
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований