25 квітня 2024, четвер

В Кіровоградській області забули про кілька будинків з виборцями

В Олександрії дивним чином зникли з переліку п’ять дев’ятиповерхових будинків, в яких проживають виборці. Про це повідомляють «Олександрійські новини».
Мова йде про будинки за адресами: вулиця 6-го Грудня 141/1, 141/2, 141/3, 141/4, 141/5. Натомість у всіх офіційних документах зазначено, що на відповідному новоствореному виборчому окрузі є неіснуючі будинки за адресами: вул. 6-го Грудня, 141, та вул. 6-го Грудня, 141а.
Відповідні адреси внесені як до електронної версії Державного реєстру виборців, так і до відповідної постанови виборчої комісії, яка власне сформована за поданням держреєстру.
Натомість п’ять дев’ятиповерхівок, де, до речі, транслюється опозиційне до нинішньої міської влади кабельне телебачення, до меж виборчих округів чомусь не внесли. Чи не опинились за межами округів і інші виборчі адреси, поки що невідомо, адже відповідну перевірку провели лише по одній з адрес після звернення наших читачів.
 
 
Чи є це технічною помилкою, чи навмисним втручанням у виборчий процес, звісно можуть встановити лише компетентні органи, проте ситуація є досить незрозумілою, адже не помітити відсутність такої кількості виборців, а це близько 400 городян, досить складно.
 
В Кіровоградській області забули про кілька будинків з виборцями
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований