19 травня 2024, неділя

Кіровоград: війна за право проживання триває (ФОТО)

Конфлікти навколо «радіївського гуртожитку», що по вул.. Героїв Сталінграда 13, не вщухають вже багато років. Сьогодні пообіді стався черговий інцидент, що яскраво демонструє полярність бачення ситуації сторонами конфлікту, пише кореспондент Златополя.
Анна Самохіна, що проживає в одній з кімнат гуртожитку запевняє – цим ранком до її помешкання увірвались працівники заводу, чим порушили її право на житло.
«Близько 10 ранку двері на блок, де проживаю я з чоловіком та дитиною, а також моя теща, були просто «винесені» з петель. Мене в цей час не було вдома, тож самого факту вибивання дверей я не застала, однак була свідком того, як люди в формі охорони заводу разом з якимось чоловіками викидали мої речі до під’їзду та зривали шпалери в кімнаті де прописаний мій чоловік. Ми спробували зупинити цих людей, однак вони почали штовхатись, погрожувати, налякали мою дитину. Звісно ми викликали міліцію, однак перший наряд, що приїхав на виклик просто проігнорував наше звернення. Лише за другим разом міліція погодилась приймати у мене заяву. Крім того, що зламано декілька дверей та створено повний безлад з моєї кімнати зникло декілька речей».
[widgetkit id=881]
Зовсім інше бачення ситуації у Вікторії Дмитренко, коменданта гуртожитку котра запевняє – рішення про ремонт гуртожитку було ухвалено ще 3 місяці тому на загальних зборах, а про намір проводити роботи у вільних кімнатах та на коридорі блоку, де проживають Самохіни, адміністрація попереджала мешканців ще з п’ятниці. 
 
«В понеділок нам ніхто не відчинив, у вівторок теж явно не збирались, тож, враховуючи заяви інших жильців блоку, нам довелось знести двері на блок та розпочати ремонтні роботи у кімнатах де прописані люди, що згодились на ремонт».
Як виявилось, конфлікт в основному крутиться навколо кімнат, в котрих, за словами пані Самохіної, прописані вони з чоловіком. Комендант же запевняє – ці кімнаті –127 та 128, вже давно належать Олександру та Юлії Заніздра. Ускладнює ситуацію й той факт, що наразі тривають одразу декілька судів по справі жильців будинку проти «РАДІЯ».
На місці пригоди працює слідчо-оперативна група за результатами роботи котрої і буде прийнято рішення про правомірність чи неправомірність вторгнення. А поки ж, пообіцяла Анна Самохіна, будуть боронити квартиру усіма доступними методами. 
Кіровоград: війна за право проживання триває (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований