16 травня 2024, четвер

Професора КДПУ відзначили Премією Верховної Ради

Найталановитіших молодих учених відзначили Премією Верховної Ради. В число таких вчених ввійшла і представник Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка – доктор філологічних наук, професор Олена Материнська.  Про це повідомляє сайт «РК» з посиланням на сайт департаменту освіти та науки Кіровоградської ОДА.
Олена Валеріївна народилася 4 липня 1981 року у м. Донецьк. У 2004 році закінчила факультет іноземних мов Донецького національного університету та отримала диплом магістра з відзнакою. Тривалий час працювала в Донецькому національному університеті. 2005 роцізахистила кандидатську дисертацію зі спеціальності “Порівняльно-історичне і типологічне мовознавство”; у 2013 році захистила докторську дисертацію зі спеціальності “Германські мови”.
 
 
Має наукові публікації, серед яких дві монографії, стажування у Німеччині (2009, 2014 роки). З 1 вересня 2014 року працює на посаді професора кафедри перекладу, прикладної та загальної лінгвістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.
 
Професора КДПУ відзначили Премією Верховної Ради
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований