13 червня 2024, четвер

Кіровоградські рятувальники провели акцію «Єдність – запорука перемоги!»

Вчора, 13-го жовтня, у обласній універсальній бібліотеці імені Д.Чижевського працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели акцію «Єдність – запорука перемоги!» до Дня захисника України. Про це повідомляє кореспондент Златополя.
Вже другий рік поспіль День захисника України святкується 14-го жовтня. Відзначити цей день та влаштувати свято вирішили працівники Управління ДСНС України у Кіровоградській області спільно із бібліотекою імені Чижевського.
На заході можна було придбати роботи кіровоградських майстрів, або спробувати самому зробити щось власними руками. Ольга Володимирівна Коломієць, показувала, як робити листівки у техніці витинання. Зроблені листівки діти підписували побажаннями нашим військовим, адже всі поробки, зроблені на святі, будуть передані до зони АТО волонтерською організацією "Єдина Україна".
 
 
Ми хочемо показати і дати відчути нашим співвітчизникам, які зараз перебувають у зоні антитерористичної операції, що ми їх пам'ятаємо, ми їм допомагаємо, і цими листами, малюнками ми хочемо зігріти їхні серця, щоб вони відчували підтримку, що ми разом, що ми сила, і лише спільними зусиллями ми зможемо прийти до перемоги – говорить Вікторія Миколаївна Крохмалюк, Помічник начальника Управління ДСНС у Кіровоградській області з питань зв'язків із ЗМІ та роботи з громадськістю.
Також на святі людям роздавалась література з інформацією, як правильно поводитися у різних надзвичайних ситуаціях. Також були буклети розроблені спеціально для дітей.
На захід працівники ДСНС приходили зі своїми родинами. Разом із дітьми своїми вони проходили естафету, та допомагали їм підказками під час ігор.
Кіровоградські рятувальники провели акцію «Єдність – запорука перемоги!»
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований