16 травня 2024, четвер

До Кіровограда завітав Володимир Яворівський (ФОТО)

Сьогодні, 16 жовтня, до Кіровограда завітав письменник, громадський діяч, народний депутат 7 скликання Володимир Яворівський. Про це пише Златопіль.
Володимира Олександровича, як він сам зізнався, привела до Кіровограда ностальгія. Під час свого інтерв'ю на "Кіровоградському інтренет-телебаченні" він розповів про розчарування, яке охопило країну після Революції Гідності, роль Ющенка та Порошенка як президентів України.
Торнувся письменник і своєї творчості – зараз Володмир Олексанрович пише роман про княгиню Ольгу, фальсифікацію історії України та майдан. Книга, стверджує Яворівський, може побачити світ уже в кінці цього – на початку наступного року. 
Інтерв'ю з Володимиром Яворівським ви зможете побачити сьогодні на "Кіровоградському інтернет-телебаченні", а згодом прочитати текстовий варіант на нашому сайті.
[widgetkit id=896]
Опісля інтерв'ю на телебаченні, Володимир Олександрович зустрівся із колективом Кіровоградської обласної лікарні, де поділився своїм баченням сучасної політичної ситуації в Україні та творчими планами.
До Кіровограда завітав Володимир Яворівський (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований