05 травня 2024, неділя

ГУ ДФС Кіровоградщини прозвітували про результати своєї роботи

За підсумками дев'яти місяців 2015 року, бізнес Кіровоградщини мобілізував до зведеного бюджету 2 млрд 487 млн грн податків та зборів, що на 21% більше надходжень минулого року. Додаткові надходження склали 422,3 млн грн. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції в Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області повідомила в. о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова, інформує кореспондент Златополя.
Від початку року підприємствами Кіровоградщини заявлено до відшкодування з бюджету ПДВ в сумі 658, 5 млн грн. Відшкодовано бізнесменам регіону – 671, 4 млн грн ПДВ, з них ''автоматом" повернуто майже 368,5 млн грн.
Протягом зазначеного періоду податківці провели перевірку 64 суб'єктів господарювання, що на 30 перевірок меньше ніж у минулому році (за 9 місяців 2014 – 94 перевірки).
Окрім того під час прес-конференції про діяльність податкової міліції прозвітував перший заступник начальника Голови ДФС У Кіровоградській області Дмитро Афонін.
Так, за результатами роботи слідчого підрозділу Головного Управління ДФС у Кіровоградській області проводиться досудове розслідування у 172 кримінальних провадженнях. Завершено досудове розслідування по 67 провадженнях, з них 38 у категорії тяжких.
 
 
Проте, головною метою роботи підрозділів податкової міліції є не скільки притягнення до відповідальності порушників, скільки відшкодувати завданих державі збитків – повідомив перший заступник ГУ ДФС в області Дмитро Афонін.
Не забувають податківці і про допомогу військовим. Нещодавно автівку, яка знаходилася на балансі ГУ ДФС області передали на потреби бійцям. Станом на сьогодні 6 співробітників установи мобілізовані і проходять службу у зоні АТО, з них 3 податкових міліціонерів – підсумувала в. о. начальника ГУ ДФС у Кіровоградській області Тетяна Гавренкова.
 

ГУ ДФС Кіровоградщини прозвітували про результати своєї роботи
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований