19 квітня 2024, п’ятниця

Кіровоградський блогер висипав на стіл заступнику міського голови презервативи (ФОТО)

Під час сьогоднішньої прес-конференції у Кіровоградській міській раді, на якій заступник міського голови Сергій Колодяжний мав оголосити підсумки опитування кіровоградців у день виборів, активіст руху «Антиреванш» Дмитро Сінченко вручив останньому резинові вироби. Про це Златополю повідомили самі активісти. 
Вручення відбулось у зв’язку з незгодою громадських активістів із проведенням та результатами «громадського опитування». 
Нагадаємо, прес-конференцію проігнорували кіровоградські медійники, які виявили у процесі опитування грубі порушення, на які не звертає увагу міська влада. 
 
 
«Від імені руху "Антиреванш" і всіх небайдужих кіровоградців я вручив голові цієї, з дозволу сказати, «комісії з перейменування» той предмет, яким можуть залишитись в пам'яті громади міста всі, хто ініціював, організував і збирається визнати опитування про перейменування міста законним. Ми вимагаємо від депутатів міськради не брати до уваги результатів цього фейкового опитування, яке, на нашу думку, було фальсифіковане, а також вимагаємо від його ініціаторів відшкодувати до міського бюджету кошти, які були на нього витрачені», – розповів «Златополю» представник руху «Антиреванш», відомий публіцист Дмитро Сінченко.
 

Кіровоградський блогер висипав на стіл заступнику міського голови презервативи (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований