04 травня 2024, субота

У Кіровограді немає землі для учасників АТО

За інформацією, озвученою після зустрічі з бійцями-атошниками начальником управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Кіровоградської міськради Володимиром Пидоричем, у Кіровограді не залишилось вільної землі, котру наразі можна було б запропонувати військовим, повідомляє кореспондент Златополя.
"Ми вже роздали більше 90 га земельних ділянок. Для міста це чимало, тож не дивно, що земля закінчилась. Для врегулювання данного питання ми звернулись до обласної влади з проханням розширити межі міста за рахунок сіл та селищ, що знаходяться в безпосередній близькості до міста. Це дозволить нам зібльшити земельний фонд та реалізувати право усіх учасників бойових дій на сході країни на отримання своєї ділянки. 
Крім того працюємо ми й у напрямку внесення змін до генерального плану, що дозволить змінити призначення цілого ряду ділянок на території міста. Наразі вирішується питання щодо фінансування даної процедури, однак хочу одразу попередити справа це досить тривала", – прокоментував ситуацію пан Пидорич.
У Кіровограді немає землі для учасників АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований