24 квітня 2024, середа

На Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого бійця 3-го полку (ФОТО)

Сьогодні, 10 листопада, в Олексіївці, що на Кіровоградщині, відкрили меморіальну дошку загиблому Герою, розвіднику-кулеметнику 3-го полку спецпризначення Максиму Вербовому. Про це повідомляє кореспондент Златополя. 
Встановили її на будівлі школи, в якій навчався військовослужбовець. Вшанувати пам'ять Героя, який віддав життя захищаючи Батьківщину, прийшли його рідні, друзі, бойові побратими, керівництво району та голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко. 
Максим Вербовий народився 19 липня 1991 року. У 1998-му році пішов у перший клас Олексіївської загальноосвітньої школи. По закінченню 11 класів навчався у Кіровоградському технікумі механізації, а у 2010-му році був призваний на військову службу до лав Збройних Сил України. У 2011-му році був демобілізований, але продовжив службу на контракті.
[widgetkit id=940]
Загинув старший солдат ЗСУ 15 липня 2014 року, в результаті мінометного обстрілу терористами позицій українських військових близько с. Провалля Луганської області. 
Указом президента України від 14 серпня 2014 року за особисту мужність та героїзм, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України нагороджений орденом «За мужність» III-ступеня посмертно.
На Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблого бійця 3-го полку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований