16 квітня 2024, вівторок

У Малій Висці вчили громадській активності (ФОТО)

В Малій Висці, що на Кіровоградщині, пройшов черговий тренінг в рамках проекту "Моя громада- наш спільний дім", що реалізується за підтримки Європейського Союзу і адмініструється відомою на Кіровоградщині громадською організацією "Територія успіху". Про це пише кореспондент Златополя у Малій Висці, Кіровоградської області.
Провів тренінг президент Інституту соціокультурного менеджменту Лев Абрамов, а модератором  виступив керівник проекту на території Маловисківщини Леонід Жовтило. 
Учасниками нинішнього тренінгу стало майже три десятки фахівців галузі культури (бібліотекарі, директори СБК та завідувачі клубними закладами тощо), які протягом дня  в притаманній подібним заходам атмосфері вільного спілкування і невимушеності обговорювали актуальні для територій проблеми сьогодення. Зокрема, це планування роботи та написання проектів, залучення інвестицій для реалізації задуманого, активізація ролі керівника закладу культури та бібіліотеки як центру активності громад, співпраця з органами влади тощо.
[widgetkit id=943]
наступним етапом роботи в рамках проекту "Моя громада – мій дім" стануть тренінги безпосередньо на територіях, до участі у яких, крім активу населених пунктів, зможуть долучитися всі бажаючі.
У Малій Висці вчили громадській активності (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований