19 травня 2024, неділя

У Кіровограді працівники кримінально-виконавчої інспекції провели лекцію для студентів

16 листопада на запрошення представників відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради та з метою профілактики протиправних дій в молодіжному середовищі, поширення правових знань серед молоді,  підвищення рівня знань кіровоградських студентів з питань закону та правопорядку, боротьби зі злочинністю та реалізації державної політики у сфері виконання покарань, персонал кримінально-виконавчої інспекції м. Кіровограда разом зі співробітниками  Кіровоградського відділу поліції, в рамках співпраці та соціальних програм, – відвідали Кіровоградський будівельний  коледж з лекцією на тему: «Кримінальна  відповідальність неповнолітніх».  Про це Златополю повідомили у прес-службі УДПтС України у Кіровоградській області.
 
Студенти не лише запитували про усі аспекти настання відповідальності для неповнолітніх осіб, але й чудово наводили приклади, багато дискутували та намагалися отримати нові знання. 
Сподіваємось, що проведення таких заходів стане доброю традицією для нас та суттєво зменшить злочинність  в осередку неповнолітніх.
 

У Кіровограді працівники кримінально-виконавчої інспекції провели лекцію для студентів
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований