02 травня 2024, четвер

У Кіровограді дітей Героїв привітали зі святом (ФОТО

Вчора, 22-го листопада, у Кіровограді була проведена акція для дітей загиблих Героїв, присвячена Міжнародному дню прав дитини, пише кореспондент Златополя.
20-го листопада у світі відзначається День захисту прав дитини. "Мобільна волонтерська група" вирішила не стояти осторонь цієї дати і зробити свято дітям загиблих Героїв. 
"Для акції обрали саме цю категорію дітей, адже вони більше за інших постраждали в зв'язку з тими подіями, які відбуваються в Україні, вони втратили своїх батьків, – говорить волонтер, голова організації "Мобільна волонтерська група", Наталія Салімова, – тому вони більше за інших потребують допомоги." 
"Мобільна волонтерська група" вже 2 роки займається підтримкою наших військовослужбовців. Свій вклад у організацію акції зробила і громадська організація "Спортивно-оздоровчий центр реабілітації дітей-інвалідів СВЕТОЧ" та благодійний фонд "Крила".
[widgetkit id=955]
До свята дітям вирішила влаштувати частування, яке було надане кафе "MELANGE" та розважальну програму з іграми та конкурсами, які проводив дует аніматорів "Ейфорія". Свято відбуватиметься у 2 етапи: для школярів та для дошкільнят, яка відбудеться пізніше. Окрім цього, діти отримали такі необхідні для них подарунки – шкільні ранці та шкільне приладдя: пенали, зошити, олівці, циркулі. Не всі діти мали можливість відвідати захід: хтось захворів, хтось далеко живе. 
Проте усі подарунки знайдуть своїх господарів: мами, які мешкають у місті, можуть у будь-який момент зайти за подарунками, а жителі інших районів області отримають їх Новою поштою. 
У Кіровограді дітей Героїв привітали зі святом (ФОТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований