02 травня 2024, четвер

Футболісти з Кіровоградщини перемогли “Миколаїв”

У матчi 25-го туру Першої лiги Iнгулець на виїздi зустрiчався з Миколаєвом вчора, 19 липня.

Про це повiдомляє Спортивна Кiровоградщина, iнформує Златопiль.

У стартовому складi Iнгульця були значнi змiни у порiвняннi з попереднiм матчем iз Прикарпаттям. Так, вперше у стартовому складi вийшов легiонер Мкомола. Також з перших хвилин вийшли Балан, Павлов, Загальський i Щедрий. А от Бартуловiч, Мiшуренко, Фатєєв, Козак i Коваленко гру розпочинали на лавi запасних.

Команди активно розпочали матч. Iнгулець створив вже кiлька моментiв на стартi. Так, пiсля передачi Балана Загальський пробив вище ворiт. Через кiлька хвилин Загальський мав ще один момент, але його не реалiзував.

На 31-iй хвилинi матчу Сiтчiнава пробивав по воротах суперника, але не влучив. А через хвилину пiсля передачi Паламаря вiдзначився Яворський. В цьому епiзодi помилився захисник Iнгульця Павлов. На 41-iй хвилинi знову небезпечний прохiд здiйснював Загальський – його прострiл заблокував Порох. Пiсля подачi з кутової позначки Синьогуб пробив вище ворiт.

На стартi другого тайму матчу Балан зрiвняв рахунок – 1:1. Через три хвилини пiсля передачi Синьогуба Сiтчiнава пробив вище ворiт. Через 8 хвилин нападник гостей Сiтчiнава вивiв вперед Iнгулець. А на 58-iй хвилинi матчу Шуст парирував удар Кравченка.

На 64-iй хвилинi Паламар мiг зрiвняти рахунок, але не влучив у дальнiй кут ворiт гостей. А на 73-iй хвилинi зi штрафного Паламар пробив трiшки вище поперечки ворiт. У компенсованi хвилини матчу гравець Миколаєва Порох отримав друге попередження i гру господарi догравали у меншостi.

У наступному турi, 23 червня, Iнгулець вдома зiграє iз одеським Чорноморцем.

Миколаїв – Iнгулець – 1:2 (1:0) (Яворський, 32 – Балан, 47; Сiтчiнава, 55).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арбiтр матчу Iнгулець-Прикарпаття потрапив у скандал

Футболісти з Кіровоградщини перемогли “Миколаїв”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований