28 квітня 2024, неділя

Господині з Кропивницького випікають пиріжки для військових (ВІДЕО)

Сто пирiжкiв приготували для вiйськових двi жительки села Покровське Кропивницького району Кiровоградської областi.

Про це йдеться у сюжетi Суспiльного, iнформує Златопiль.

Як розповiла представниця громадської органiзацiї “Разом ми сила” Тетяна Сила, готують жiнки для бiйцiв на передовiй з 2016 року. Цього разу вирiшили пригостити пацiєнтiв обласного шпиталю.

Випiкають пирiжки з трьома видами начинки, з картоплею, вишнею i яблуком, каже жителька села Покровське Вiкторiя Василенко. Пирiжки для вiйськових готує в пам’ять про хресника Євгенiя Бурко, який загинув у 2014 роцi.

“Роблячи таку справу, я i моя родина, ми вкладаємо душу в те, що ми робимо. Я знаю, що хлопцям видають пайки хорошi, але домашнi харчi, це все таки домашнi харчi. Хочеться i випiчки, i смаколикiв домашнiх”.

На приготування пирiжкiв витрачають власнi продукти, скiльки грошей витрачають, каже – не рахують.

Приготованi пирiжки привезли в обласний госпiталь в Кропивницькому. Iдея пригостити ними пацiєнтiв шпиталю належить Тетянi Силi.

“Тут годують, звичайно, дуже добре, але домашнє вони завжди чекають. Наших багато – i поранених, i травмованих, близько 50 бiйцiв, є i жiнки бiйцi, теж тут лежать”.

Через карантин у шпиталь вiдвiдувачiв не пустили. Пирiжки передали у дворi госпiталю вiйськовiй Наталiї Демченко, яка тут лiкується.

“Зараз пiду по палатам, роздам, де є нашi вiйськовi, нагодуємо хлопцiв. Домашня їжа – це як часточка душi вашої, яка передається нам”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Кропивницькому дівчина майструє порцелянові квіти

Господині з Кропивницького випікають пиріжки для військових (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований