02 травня 2024, четвер

У Кіровограді не знають скільки у них землі для учасників АТО

Начальник управління земельних відносин Кіровоградської міськради Володимир Пидорич під час чергового засідання постійної комісії міськради з питань архітектури, будівництва, реклами, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища повідомив наступне – повну інформацію щодо наявності у місті вільних земельних ділянок має лише Держгеокадастр, що ускладнює процес надання атошникам передбаченої для них землі. Про це пише кореспондент Златополя з КМР.
 
Наразі в міськрій раді зареєстровано 580 звернень від учаників АТО щодо отримання земельних ділянок в межах міста. 
"Наразі в місті немає вільної землі і єдиним вирішенням даного питання може стати розширення меж міста чи надання землі в приміській зоні селишами та селами, що розташовані навколо Кіровограда. Станом на сьогодні розглядається питання щодо виділення ділянок в двох садових товариствах біля Соколівки та в одному біля Северинки.", – підкреслив пан Пидорич. 
Планується, що на даному засіданні пуде погоджено проекти рішень міськради щодо надання дозволів на розроблення проектів землеутсрою відведення земельних длянок 44 учасникам АТО, а також про передачу у власність земельних ділянок 70 воїнам.
У Кіровограді не знають скільки у них землі для учасників АТО
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований