02 травня 2024, четвер

Колективу “Народного слова” представили нового редактора

Учора, 29 грудня, перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко разом із першим заступником голови Кіровоградської облради Юрієм Гугленком представили трудовому колективу газети "Народне слово" нового редактора Оксану Рибченкову.
– Я хотів би вас привітати із новою посадою, але навіть не стільки привітати, як поспівчувати, – розпочав із жарту Сергій Коваленко, а далі вже серйозно продовжив, – Адже перед вами стоїть серйозне завдання: вивести "Народне слово" на рівень розвитку, на рівень провідного видання Кіровоградщини, – сказав перший заступник голови облдержадміністрації, звертаючись до Оксани Рибченкової.
А усю редакцію Сергій Коваленко запевнив, що обласна державна адміністрація, в особі голови ОДА Сергія Кузьменка, завжди готова підставити плече допомоги:
"Будьте певні, що спільними зусиллями ми виведемо "Народне слово" на той рівень, коли газета сама зароблятиме кошти, коли вистачатиме фінансів для виплати заробітної плати, коли видання розвиватиметься".
У відповідь Оксана Рибченкова зазначила, що планів і задумів у неї, як у головного редактора "Народного слова", багато. В роботу вона, можна сказати, включилась з першого ж дня, і обіцяною допомогою від обласної влади не знехтує.
Оксана Рибченкова має чималий досвід роботи в журналістській сфері. Перш ніж очолити редакцію газети "Народне слово" вона керувала інформаційним Інтернет-виданням "Точка доступу".
Нагадаємо, що 25 грудня депутати обласної ради підтримали кандидатуру Оксани Рибченкової на посаду головного редактора газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації "Народне слово".
Колективу “Народного слова” представили нового редактора
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований