26 квітня 2024, п’ятниця

5,5 тисяч кіровоградців вже скористались послугою “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”

З початку нинішнього року майже 5,5 тис кіровоградців придбали необхідні товари у розстрочку, скориставшись послугою “Оплата частинами”,та “Миттєва розстрочка”
“Послуга “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” користується неабиякою популярністю, – розповідає Наталія Ніколаєнко, керівник Направлення “Оплата частинами” Кіровоградської філіє ПриватБанку. – Якщо у минулому році лише у нашій області обіг коштів по даній послузі склав 66,9 млн грн, то в нинішньому році об’єм виданих кредитів склав уже більше 102 млн грн”.logo_bonus_plus.png
Улюблений магазин кіровоградських модниць “Бродвей”, що по вул.Гоголя,87, теж пропонує обновити гардероб, не переймаючись цінами. Адже тут можна придбати стильний та вишуканий жіночий одяг, оплачуючи покупки у розстрочку і отримувати примні 2% знижок на свій бонусний рахунок . Віднедавна у “Бродвеї” почали діяти послуги “Оплата частинами” , “Миттєва розстрочка” та “Бонус Плюс”.
“Ми пропонуємо нашим клієнтам якісний, стильний, вишуканий,  а тому недешевий одяг та аксесуари, – розповідає Олена Сліпоконь, власниця магазину “Бродвей”. – Останнім часом купівельна спроможність українів значно зменшилась, що, звичайно, не могло не відобразитись і на нашому товарообігу. Пропозиція ПриватБанку сподобалась і нам, і нашим клієнтам. Ми отримаємо більшу кількість платоспроможних клієнтів, а наші клієнти отримають можливість доставити собі радість та насолоду, придбавши якісні та стильні товари”.
5,5 тисяч кіровоградців вже скористались послугою “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований