23 квітня 2024, вівторок

У Кіровограді дружина офіцера придбала авто для 23 батальйону (ВІДЕО)

Старенький УАЗ (таблетка) завдяки небайдужим благодійникам і невтомним майстрам отримав нове життя. Від сьогодні автомобіль вже допомагає виконувати бойову задачу військовослужбовцям 23 мотопіхотного батальйону, пише Гречка.
 
Ірина Коновалова, дружина офіцера 42-го ОМБ власним коштом придбала авто для сослуживців чоловіка. Щоб відновити авто витратили 6 тисяч гривень. Силами працівників автобази Кіровоградської облради вже списаний УАЗ повернули "в стрій".
"До мене звернулись хлопці, які служили з моїм чоловіком ще у 42-му батальйоні. Їх автомобіль був знищений в бою. І от під Новий рік я придбала це авто. З-за допомоги хороших людей відремонтувала і передаю їм. Нехай він служить бійцям і вони швидше повертаються додому з перемогою, – говорить Ірина Коновалова. – Мій чоловік служив в 42-му батальйоні. Був поранений, коли виводив групу бійців з Іловайського котла. Нині вже пройшов реабілітацію та плпнує повертатися до служби вже в 23-му батальйоні".
Сергій Коновалов, начальник автобази Кіровоградської облради розповідає, що всі роботи по ремонту та відновленню цього автомобіля його підлеглі виконали безкоштовно. Було відновлено гальмівну систему, перевірено інші вузли та механізми. За словами Коновалова, працівники їх автобази відремонтували вже близько 70 автомобілів для батальйонів, сформованих на Кіровоградщині, 3-го полку. У 23-й батальйон поїде перше відновлене авто. Значна частина бійців 42-го «бату» продовжують свою службу саме в 23-му батальйоні.
{youtube}v=MGpCfMczGYY{/youtube}
На дверях автівки фірмовий знак "ПТН-ПНХ", Сергій Коновалов пояснює, що це допомагає військовослужбовцям у службі:
"Всі знають що це означає. На жаль заборонили використовувати його на зовнішні машини. Але для підтримки бойового духу наших хлопців, я думаю, коли боєць відкриває вранці двері, він розуміє чому він тут і хто на нас напав".
"Цей УАЗ повноприводний. В умовах військових дій на ньому можна підвозити особовий склад, речі, боєкоплект, вивозити поранених тощо", – розповів "Гречці" боєць 23 – го батальйону Олександр.
Волонтери "Армії – SOS" передали бійцям 23 ОМБ консервацію та інші гостинці до свят.
Освятили автомобіль в Українській греко-католицькій церкві.
{youtube}v=w1QOA6KorI8{/youtube}
 

У Кіровограді дружина офіцера придбала авто для 23 батальйону (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований