05 жовтня 2024, субота

У Кіровограді учасники АТО вийшли проти імперської назви міста

Сьогодні пообіді учасники АТО, члени "Правого сектору" та громадські активісти зібралися в центрі Кіровограда, аби висловитися проти імперської назви для Кіровограда. Акція мала стати відповіддю на мітин "прихильників Єлисаветграда", який планувався сьогодні о 12 і був відмінений, пише Златопіль.
Більше сотні учасників імпровізованого мітингу зібралися на площі Героїв Майдану. Згодом до них приєдналося кількадесят активістів "Правого сектору", разом вони вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні, запаливши лампадки, а потім пройшли до площі перед міською радою, де перед зібранням виступив голова "Бойового братства" Олександр Величко. Він зазначив, що сьогоднішня акція планувалася як відповідь прихильникам назви "Єлисаветград" і учасники зібрання виступають категорично проти імперської назви для міста та назви "Кіровоград", а підтримають будь-яку іншу, українську, назву.
{youtube}v=9JndccWuWIM{/youtube} 
Опісля імпровізованою трибуною скористалися кілька громадських активістів, які висловили своє бачення нової назви міста, учасники мітингу почали розбиватися на групи і розходитися.
[widgetkit id=1091]
 
 
У Кіровограді учасники АТО вийшли проти імперської назви міста
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований