01 жовтня 2024, вівторок

Завтра учні кіровоградської школи №25 навчатимуться в теплі

Вдруге за два дні Кіровоградський міський голова Андрій Райкович побував в ЗОШ № 25, аби перевірити, чи розпочало теплопостачальне підприємство відновлювати у закладі теплозабезпечення належної якості. Про це пише офіційний сайт Кіровоградської міськради.
Безпосередньо на місці саме працювали представники ДП «Кіровоградтепло». Головний технолог  підприємства Олексій Швець пообіцяв налагодити теплопостачання за кілька годин, аби вже завтра зранку учні прийшли у теплі класи  
– На даний час наші спеціалісти демонтували елеваторні вузли, їх розточуть, щоб можна було збільшити подачу теплоносія, відповідно має покращитися і температурний режим приміщень школи, – пояснив Олексій Швець.   
За будь – яких умов, температура у закладі має відповідати санітарним  нормам, наголосив Андрій Райкович.  Якщо ж і після ремонту в деяких приміщеннях не буде забезпечуватися комфортний температурний режим, міський голова  доручив догрівати класи.  
– Паспортні температури повинні бути витримані, а далі ми вже з вами будемо вирішувати – якщо десь, в якомусь класі буде прохолодніш, ми поставимо калорифер, чи нагрівачі. Проте, загалом в школі повинно бути тепло, – переконаний Андрій Райкович.  
Директор закладу Лілія Матяшова, та учні подякували міському голові за увагу. А школярі найбільше радіють, що врешті зможуть сидіти за партами без верхнього одягу.
Завтра учні кіровоградської школи №25 навчатимуться в теплі
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований