01 жовтня 2024, вівторок

У Кіровограді вдруге збиралися вирішувати проблеми жителів гуртожитку

Сьогодні о 15-00 в Кіровоградській міській раді пройшло уже друге засідання наради за участі заступників міського голови, начальників управлінь міськради, представників силових відомств та управління юстиції. Нараду, як і попередню, було присвячено проблемам жителів кіровоградського гуртожитку по проспекту Університетському, 21. 
Нагадаємо, на початку нового року мешканці двох квартир сумновідомого гуртожитку виявили, що їхнє житло було продано без їх відома ще у лютому минулого року. Перевірка показала, що окрім цих двох, ще дві квартири було продано, попри те, що там зареєстровані і проживають люди.
Розпочалася нарада з приємного сюрпризу для мешканців гуртожитку. Учора під у ЗМІ з'явилася інформація про те, що активістам відмовили у відкритті  кримінальних проваджень. Однак, сьогодні Роман Виходець, заступник начальника слідчого управління ГУ НП в Кіровоградській області повідомив, що сьогодні таке було відкрито одразу два кримінальних провадження. Активісти переконані, що цьому посприяли ряд публікацій в місцевій пресі та сюжети одного з загальноукраїнських телеканалів.
Крім того, під перевірку потрапить і нотаріус Анастасія Писаковська, яка завіряла договори з ппродажу квартир. За словами чиновників, оформити продаж квартир без відповідного висновку служби у справах дітей та виконкому жінка просто не мала права.
Крім того, сьогодні ряд кіровоградських нардепів отримає підготовлені активістами та юрстами міської ради звернення щодо законодавчого урегулювання повернення гуртожитку в комунальну власність.
Наступного разу нарада з питання проблемного гуртожитку збереться наступного тижня. Тоді в чиновників буде більше інформації, а перші результати роботи зможуть продемонструвати слідчі та прокуратура. 
У Кіровограді вдруге збиралися вирішувати проблеми жителів гуртожитку
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований