30 вересня 2024, понеділок

Під житло для учасників АТО можуть переобладнати напівзруйнований гуртожиток в селищі Новому

Кіровоградський міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з активом учасників бойових дій озвучив інформацію щодо надання військовим-атошникам земельних ділянок та квартир, повідомляє кореспондент Златополя з місця події. 
Так вирішення проблеми недостатньої кількості вільної землі Райкович вбачає в доєднанні до міста землі, що знаходиться між Кіровоградом та селищем Новим. 
"Ми звернулись до обласної ради з проханням розглянути нашу пропозицію. Враховуючи нинішнє ставлення уряду до вирішення проблем атошників думаю це питання нам вдастся вирішити", – підкреслив міський голова. 
Окрім того, на зустрічі прозвучала інформація, щодо можливості переобладнання напівзруйнованого приміщення гуртожитку на селищі Новому в житло для військовослужбовців, що пройшли службу в зоні бойових дій на Сході країни. 
"Є досить пристойне приміщення, побудоване в 70-х роках. Там наразі залишилась лише "коробка", однак якщо перевірка підтвердить належний стан зовнішніх та внутрішніх стін, ми займемось питанням пошуку коштів для переобладнання даного приміщення для потреб громади", – заявив насамкінець Райкович. 
Під житло для учасників АТО можуть переобладнати напівзруйнований гуртожиток в селищі Новому
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований