29 вересня 2024, неділя

Учасники АТО висловили свою позицію щодо перейменування Кіровограда

Зустріч міського голови Кіровограда Андрія Райковича з представниками військових-атошників та афганців розпочалась з обговорення актуального для міста питання – перейменування Кіровограда, пише кореспондент Златополя.
Позицію учасників АТО стосовно даного питання очільнику міста виловив Олег Кокуленко, сержант 17-го окремого мотопіхотного батальйону. 
"Перейменування міста наразі розколює наше місто. Треба розуміти – до початку війни багато військових досить позитивно ставились до так званої історичної назви міста, однак побувавши там стає зрозуміло – в умовах україно-російської війни така назва є неприйнятною. Нам говорять про більшість котра проголосувала на опитуванні – хочу нагадати, більшість не воює на Сході, більшість не знає що таке війна і не розуміє до чого може призвести подібне перейменування. Ми знаємо як потім побіне перейменування покажуть російські та "сепарські" телеканали  – воно нам треба? До цього питання потрібно підходити з усією відповідальністю перед нашими майбутніми поколіннями", – підкреслив пан Кокуленко. 
Учасники АТО висловили свою позицію щодо перейменування Кіровограда
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований