29 вересня 2024, неділя

На Маловисківщині допомагають воїнам-землякам

Вслід за Малою Вискою, Хмельовим, Олександрівкою та Копанками до благородної справи – підтримки воїнів, що несуть бойову службу на Сході нашої держави, долучилися і жителі села  Кіровки, що на Маловисківщині. Про це повідомляє кореспондент Златополя у Малій Висці, Кіровоградська область.
За повідомленням сільського голови Кіровки Світлани Туніченко, після того, як у селі побував волонтер Олександр Іконос, який  працює у складі відомої на Кіровоградщині волонтерської групи Павла Кучеренка,  і   розповів, у чому військові мають гостру потребу, сільчани тут же вирішили розпочати збір продуктів харчування і одягу для відправки на фронт.
Організацію збору взяла на себе волонтерська група на чолі з Наталею Дудукіною і Альоною Дорчі, які при підтримці друзів транспортом одного з родичів навідалася до всіх односельців, хто приготував щось для солдатів. 
"Багато чого люди приносили   й самі, назбиравши разом «бусик» картоплі, столових буряків, моркви, тушонки, сала, качиних і кролячих тушок, меду, цукру, олії, смальцю, горіхів, сухофруктів, консервації, теплого одягу, матраців та іншого, що знадобиться захисникам на війні. Крім цього, люди давали і гроші, – каже  сільський голова Світлана Туніченко. – А потім, коли все було зібрано, не стали чекати і відвезли гуманітарний вантаж в село  Олександрівку, звідки вже не вперше на Схід вирушає мікроавтобус О.Іконоса…
На Маловисківщині допомагають воїнам-землякам
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований