03 жовтня 2024, четвер

У Кіровограді відслужили панахиду за Юрієм Олефіренком

Цієї суботи, 16 січня,у роковини загибелі у війні на сході України капітана 1 – го рангу Юрія Олефіренка рідні та друзі прийшли до Благовіщенського храму на суботню панахиду. Згодом поминальну молитву у колі родини, друзів, ветеранів—афганців і бойових побратимів  зачитали на Рівненському кладовищі, біля могили Юрія Олефіренка, повідомляється на сайті Соборного храму Пресвятої Богородиці, пише Гречка.
Заупокійну літію відслужив настоятель Благовіщенського храму протоієрей Євгеній Назаренко з кліриками ієреєм Іоанном Верескуном, ієреєм Романом Загоруйко та хористами. У  молитвах згадали воїнів, які теж поховані на Рівненському кладовищі в Кіровограді і всіх загиблих у цій війні.
[widgetkit id=1098]
Нагадаємо, 49-річний Юрій Олефіренко загинув  16 січня на Донеччині. Він загинув поблизу Маріуполя. Під час мінометного обстрілу він закрив своїм тілом трьох підлеглих. Офіцер пішов у запас ще 2010-го, але повернувся влітку до армії, коли країні стали потрібні професійні військові. Без чоловіка та батька залишились дружина та дві доньки. Іменем офіцера у Кіровограді назвали вулицю. Також народні депутати та громадські активісти просять посмертно присвоїти  військовому звання "Герой України" та його честь назвати корабель "Кіровоград".
 
У Кіровограді відслужили панахиду за Юрієм Олефіренком
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований