17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградський підприємець допомагає школі позбутися снігу (ФОТО)

Комунальники і містяни продовжують вибиратися зі снігової пастки, куди завела їх негода. Не дивлячись на те, що канікули в кіровоградських школах продовжили, як мінімум, до понеділка, учителі чергують в навчальних закладах, а техпрацівники намагаються впоратися з масою снігу, яка перетворюється на воду і може завдати значних збитків освітнім закладам. Долучаються до допомоги і місцеві підприємці. 
Зокрема, на прохання адміністрації школи №2, що в Кіровограді, Андрій Миколайович Федорченко придбав та передав закладу 5 новеньких лопат для прибирання снігу. Лопати одразу ж пішли в роботу, адже розчищати сніг працівникам школи було майже нічим.
– Андрій Миколайович допомагає нам уже багато років. – говорить директор другої школи Лариса Леонідівна Катеруша. – Допомога освітянам протрібна завжди. От у даний момент дуже актуальним було питання з лопатами і завдки підтримці Андрюші, ми його вирішили. 
У школи, зізнається, директор, є потреба і в нових вікнах для старого корпусу. "Батьківщинівець" Федорченко виношує інціативу допомагати з харчуванням дітям з малозабезпечених родин.
[widgetkit id=1120]
До речі, сам Андрій Федорченко вважає постійну допомогу рідній школі своїм обов'язком.
– Я тут вчився. Тут, зовсім неподалік, виріс. – каже Андрій Миколайович. – У цій школі вчаться багато дітей з малозабезпечених родин. Я сам з такої родини, тому намагаюся якомога більше робити для своїх. Адже, якщо можеш, ти повинен ділитися, повинен допомагати іншим. Це обов'язок кожного. 
Кіровоградський підприємець допомагає школі позбутися снігу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований