02 травня 2024, четвер

Кіровоградці відзначили чергову річницю битви під Крутами (ФОТО)

Сьогодні ранком біля пам'ятника Тарасу Шевченку зібралось понад сотня кіровогадців аби вшанувати пам'ять молодих патріотів котрі поклали своє життя на боротьбі з загарбниками в історичній битві під Крутами. 
Розпочали зібрання на чолі з керівництвом міста та області з покладання квітів до пам'ятника Кобзареві. Опісля до громади звернувся учасник АТО Олександр Банар-Янатій котрий провів історичну паралель між подіями 1918 року та нинішньої війною на Донбасі. 
"Як і тоді так і зараз нам загрожує той самий ворог. Ми знаємо його обличчя, пам'ятаємо його зраду та звісно ж як і сотню років тому не маємо права відступати. Однак, наша сила не лише в військовій звитязі, а й у прощенні тих, хто був обдурений нашим ворогом. Як людина, що побувала на Сході, запевняю вас, не всі люди, що нині залишились на Донбасі, нам вороги, багато з них, як і ми, хочуть миру і наше завдання досягти цього миру.", – відзначиу в промові військовослужбовець. 
[widgetkit id=1121]
Виступили з промовами й місцеві та обласні посадовці, вкотре нагадуючи історичну значимість битви під Крутами. Завершили ж захід поминальною панахидою за всіма загиблими за свободу і незалежність України, котру провів єписком Кіровоградський і Голованівський Марк.
Кіровоградці відзначили чергову річницю битви під Крутами (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований