19 квітня 2024, п’ятниця

Попри незгоду Держгеокадастру агрофірма з Устинівки через суд продовжила собі оренду 33 га землі

Договір оренди 33 га землі, укладений у вересня 2010 між Устинівською РДА та ТОВ "Агрокомплекс" визнано продовжено ще на 5 років. Про це йдеться в рішенні Господарського суду Кіровоградської області від 14 січня, пише Центр медіарозслідувань Прозоро.
У вересні 2010 року між між Устинівською РДА та ТОВ "Агрокомплекс" було укладено догорів оренди земельної ділянки строком на 5 років. У серпні 2015 товариством було подано до Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області лист-повідомлення про поновлення Договору оренди землі. Розглянувши дане повідомлення у жовтні Держгеокадастром було надано заперечення проти поновлення договору оренди.
Вказавши на недотримання строків розгляду заяви,  а також на той факт, що ТОВ "Агрокомплекс" і досі користується земельною ділянкою сплачуючи до Устинівської селищної ради орендну плату, суд виніс рішення продовжити фірмі оренду 33 га землі ще на 5 років. При цьому за даними офіційного сайту Устинівської РДА в межах підпорядкованих Устинівській сільської ради вільної землі, зарезервованої для учасників АТО наразі немає.
За даними держреєстру ТОВ "Агрокомплекс" належить Валерію Міщенко та Валерію Новицькому, котрі проживають у Києві, однак є власниками ще трьох аграрних підприєств у Кіровоградській області – ТОВ «Устинівський зернокомплекс», ТОВ «Устинівський Райагрохім» та ТОВ «Нива».
Попри незгоду Держгеокадастру агрофірма з Устинівки через суд продовжила собі оренду 33 га землі
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований