18 травня 2024, субота

Нардеп від Кіровограда може стати міністром охорони здоров’я

Кандидатура члена комітету з питань охорони здоров'я, нардеп від Кіровоградщини Костянтина Яриніч розглядається на посаду міністра охорони здоров'я, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в парламенті, пише Гречка.
"Нова коаліція в складі БПП," Радикальної партії "Ляшка, і" Народного фронту "розглядає на посаду міністра охорони здоров'я Костянтина Яриніча – це найреальніша кандидатура, найбільш узгоджена", – сказало джерело агентству "Інтерфакс-Україна".
При цьому джерело зазначило, що К.Яриніч входить до групи Третьякова-Загорія (всередині БПП – ІФ), яка не голосувала за відставку прем'єр-міністра Яценюка.
У той же час, К.Яриніч повідомив журналістам, що не розглядає себе як кандидатури на посаду міністра.
При цьому він зазначив, що в даний час не бачить реальних кандидатів, які могли б відповідати всім вимогам до керівника міністерства.
За словами К.Яриніча: "Дмитро Шимків або заступник міністра охорони здоров'я Ігор Перегінець, з точки зору менеджменту та управління, змогли б впоратися з посадою міністра".
"Я б зупинився на цих кандидатурах, це моя думка. У будь-якому випадку, я думаю, що зміна всієї команди МОЗ не потрібна, це призведе до того, що ще рік у відомстві будуть хитання і внутрішні війни. А нам потрібна спадкоємність в реформах – коней на переправі не міняють ", – вважає депутат.
Як повідомлялося, комітет Верховної Ради з охорони здоров'я 15 лютого, заслухавши звіт міністра охорони здоров'я Олександра Квіташвілі, визнав роботу МОЗ за 2015 рік незадовільною.
Нардеп від Кіровограда може стати міністром охорони здоров’я
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований