17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградська міська рада передбачить підшефним військовим 150 тис. грн. підтримки

Виконавчий комітет Кіровоградської міськради погодив проект рішення "Про затвердження Програми підтримки мобілізаційної готовності міста Кіровограда на 2016 рік", повідомляє кореспондент Златополя з місця події.
Згідно проекту рішення, протягом 2016 року планується забезпечити формування та забезпечення загонів оборони міста при Кіровоградському об'єднаному міському військовому комісаріаті, створення та підтримання існуючих мереж зв’язку, утримання ПУМГ в стані постійної готовності до роботи за призначенням, забезпечення режиму секретності та вимог технічного захисту інформації та проведення приписки та призову громадян на строкову військову службу. Загалом на ці та інші напрямки планується витратити 100 тис. грн. Ще 150 тис. грн. має піти на матеріальну підтримку військових частин та інших військових формувань.
Який саме бюджет – міський чи державний, буде фінансувати дану Програму, не уточнюється, однак міський голова Андрій Райкович під час голосування акцентував увагу виконкомівців на важливості прийняття даного рішенння, враховуючи продовження АТО на Сході країни.
 
Кіровоградська міська рада передбачить підшефним військовим 150 тис. грн. підтримки
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований