06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині чоловік віддав крадений мопед на зберігання товаришу

Поліцейські викрили зловмисника, який переховував викрадений мопед у знайомого. Перебуваючи в одному з сіл Бобринецького району, чоловік побачив залишений без нагляду транспортний засіб та незаконно ним заволодів. Після скоєного крадій попрямував в інше село, де і залишив чужий мопед «на зберігання» у місцевого жителя.
До Бобринецького відділу поліції звернувся 44-річний чоловік. Потерпілий повідомив про крадіжку мопеда «Мустанг», який знаходився поблизу домоволодіння його знайомої в одному з сіл.

«У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 31-річний житель району. Проходячи селом, він побачив мопед із ключами у замку запалення. Заволодівши транспортним засобом, злодій попрямував в інший населений пункт, де зберігав крадене протягом трьох днів. Саме там мопед і розшукали», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

Зловмиснику оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Викрадений мопед вилучено та повернуто власникові.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції
ГУНП в Кіровоградській області

На Кіровоградщині чоловік віддав крадений мопед на зберігання товаришу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований