18 травня 2024, субота

Завтра на Кіровоградщині батьки можуть перекрити трасу

Як стало відомо нашому кореспонденту у Малій Висці, що на Кіровоградщині, на четвер у одному з найбільших сіл району – Великій Висці планується акція протесту місцевих жителів з можливим перекриванням автотраси Кіровоград- Умань. Про це на умовах  конфіденційності  повідомила одна з членів батьківського комітету місцевої школи. 
Сільчан збурила інформація про те, що їх одинадцятирічку ніби-то збираються приєднати до Мар'янівської школи, на  базі якої передбачається створити навчально-виховне об'єднання.  
Батьки налякані тим, що у селі може залишитись лише початкова школа, а учнів середніх і старших класів возитимуть  у Мар'янівку,що за п'ять кілометрів.  
Між тим місцева школа здатна сама прийняти не менше 300 учнів і є нині однією з кращих за технічним оснащенням і рівнем навчання.
За інформацією, що є в розпорядженні "Златополя", батьки спочатку планують провести збори у школі, потім до акції протесту  приєднаються всі сільчани, а наступним крокомм може стати блокування руху на автотрасі.
Для довідки: як прозвучало нещодавно на нараді в облдержадміністрації, на Маловисківщині планується створити шість НВО, до складу яких мають увійти поблизу розташовані менш насичені учнями школи – Смолінське, Хмелівське, Злинське, Мар'янівське, Оникіївське і Маловисківське (міської громади).
Завтра на Кіровоградщині батьки можуть перекрити трасу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований