15 травня 2024, середа

У Знам’янці учасники АТО отримали документи на землю

Учора, 22 березня, у Знам’янській районній державній адміністрації відбулася зустріч керівництва Головного управління Держгеокадастру в області з представниками місцевої влади та самоврядування, громадськістю, ЗМІ району. 
 
Під час заходу вручено 46 документів на землю учасникам антитерористичної операції. Зокрема зазначено, що Кіровоградщина сьогодні має можливість повною мірою забезпечити земельними наділами усіх земляків, котрі захищали територіальну цілісність держави на сході України. «Тож реальний результат діяльності – зростання рівня довіри від людей», – зазначив  Вадим Чувпило, в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру в області.
Заступник голови районної ради Дмитро Молодченко акцентував увагу присутніх на тому, що сьогодні не існує таких питань, які б взагалі не можна б було вирішити цивілізованим шляхом. Він запросив всіх мешканців району до активного партнерського діалогу.
Загалом з 11 лютого поточного року в області прийнято 1733 накази про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою та накази про затвердження документації із землеустрою та надання земельної ділянки у власність, із яких 90 щодо учасників АТО Знам’янщини. 
Прес-служба ГУ Держгеокадастру 
У Знам’янці учасники АТО отримали документи на землю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований