29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині розпочала свою роботу поліцейська комісія

На Кіровоградщині розпочала свою роботу поліцейська комісія. Про це Златополю повідомили в Секторі комунікації поліції Кіровоградської області.
Перше засідання, на якому проводилися співбесіди, відбулося в Головному управлінні Нацполіції області 3 березня. Відповідно до норм Закону України «Про Національну поліцію», нині в процесі відбору претендентів на службу візьмуть участь представники від громадськості.
«Початок роботи поліцейської комісії, без сумніву, дозволить на сьогодні вирішити низку важливих питань, пов’язаних із комплектуванням кадрами, а це, в свою чергу, сприятиме якісному покращенню роботи відомства у майбутньому», – розповідає голова комісії – заступник керівника обласного главку Дмитро Ткачонок.

Головний принцип комісії – цілком прозорий та відкритий процес відбору. На засіданні не лише розглядаються результати іспитів після навчання, особисті характеристики та результати спеціальних перевірок, а й, насамперед, відбувається вивчення кандидата під час співбесіди. Думки членів комісії можуть різнитися, та, вивчивши всі «за» і «проти», нам вдається дійти до спільного знаменника.
Першими на засідання поліцейської комісії були запрошені кандидати на посади в слідчі підрозділи. За один день з комісією поспілкувалися 18 претендентів. Про прийняті рішення усі вони дізнаються згодом, а от вже після призначення зможуть приступити до виконання службових завдань.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

На Кіровоградщині розпочала свою роботу поліцейська комісія
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований