29 вересня 2024, неділя

У Кропивницькому обговорюють проблеми переселенців на Кіровоградщині

У "Кіровоградському прес-клубі реформ" проходить круглий стіл "Адаптація переселенців на Кіровоградщині: роль влади, медіа та громадських організацій в цьому процесі", повідомляє кореспондент Златополя.
На заході обговорюють проблеми переселенців на Кіровоградщині, необхідності об'єктивного висвітлення цих питань засобами масової інформації та створення активної інформаційної кампанії з висвітлення проблем і життя переселнців. 

Як зауважила Світлана Єременко, виконавчий директор Інституту демократії ім. Пилипа Орлика, згідно моніторингу Інституту демократії, як місцеві, так і центральні засоби масової інформації недостатньо інформують суспільство про проблеми переселенців. Деякі ЗМІ взагалі замовчують війну. Згідно досліджень, проблемам переселенців присвячено всього 1 % матеріалів у медіа. 
– Я вважаю, що такі заходи, проведення подібних круглих столів є дуже важливим. Нам варто працювати на взаємодію та взаємоповагу та сприяти соціальній адаптації переселенців, – зазначає Світлана Єременко.
Фото – Златопіль
У Кропивницькому обговорюють проблеми переселенців на Кіровоградщині
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований