01 червня 2024, субота

Як у Кропивницькому за добу нанесли дорожню розмітку (ФОТО)

Учора, 12 квітня, кропивничани і гості міста помітили надзвичайну активність комунальників, які працювали в центральних районах міста – прибирали, білили дерева і наносили дорожню розмітку. Враховуючи, що сьогодні до Кропивницького прибув Прем'єр-міністр України Володмиир Гройсман, у соцмережах та ЗМІ піднялася хвиля обурення "показухою" та "потьомкінщиною"
Не обминула хвиля обурення і самого Гройсмана. який на своїй сторінці у Facebook пообіцяв розібратися хто і навіщо вирішив навести "марафет" саме перед його приїздом.
– Ну, як викорінити це мислення, що головне – один раз "прогнутись" перед начальством, а не якісно робити свою роботу щодня для людей? Завтра поцікавлюсь, хто давав вказівки наводити "марафет"/ Потрібно робити постійно якісну роботу, за яку буде не соромно перед мешканцями міста, а не влаштовувати "імітацію роботи за день"!- написав Глава Уряду на своїй сторінці у Facebook.
У міській раді Кропивницького зазначають: причепурили місто аж ніяк не до приїзду Гройсмана, а у зв'язку з Великоднем, який відзначатиметься цієї неділі. Разом з тим, сьогодні на вулицях Кропивницького немає такої величезної кількості комунальників. Більше того, з центру міста практично зникла стихійна торгівля, а вулиці, якими їхатиме Гройсман, почистили від припаркованого автотранспорту.
На те, що чепурили місто на скору руку, свідчить не тільки той факт. що дорожню розмітку наносили з учорашнього ранку і до пізньої ночі (зазвичай на завантажених автотранспортом дорогах комунальники працюють лише вночі, щоб не створювати заторів), а й сама якість даної дорожньої розмітки.
Зокрема, дорожня розмітка в багатьох випадках накладена безпосередньо на ями і дірки в дорожньому покритті:

Крім того, нову дорожню розмітку в багатьох місцях просто нанесли поверх старої, не дуже цікавлячись самим її виглядом. Особливо це кидається в очі в центрі міста, де раніше пішоходні переходи були двоколірні – червоні та білі:

Ну і на останок – новий вид дорожньої розмітки від кропивницьких комунальників.

Фото – Златопіль 
Як у Кропивницькому за добу нанесли дорожню розмітку (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований