30 квітня 2024, вівторок

У Кропивницькому закликають перевіритися на гепатит і вести здоровий спосіб життя

Сьогодні, 28 липня, у Кропивницькому біля обласного художнього музею проходить вулична акція  до Всесвітнього дня боротьби з вірусними гепатитами «Гепатит С: дізнайся зараз, вилікуй вчасно». інформує Златопіль.
Під час акції, що триватиме до 12 години дня. можна дізнатися про вірусні гепатити, способи їх лікування та профілактики і безкоштовно пройти анонімне обстеження на гепатит.
Акцію організовано силами обласного благодійного фонду "Повернення до життя" за підтримки МБФ "Альянс громадського здоров’я".

На сьогодні в Україні зафіксовано епідемію вірусного гепатиту. Через особливості протікання хвороби доволі часто її симптоми можна й не помітити, тож хвороба може отримати хронічну форму. Щоб цього не сталося, лікарі рекомендують раз на рік проходити необхідне обстеження. Детальніше – в прямій мові Олени Смірнової, головного позаштатного спеціаліста департаменту охорони здоров'я Кіровоградської обласної державної адміністрації:
Окрім того, участь в вуличній акції, пропагуючи здоровий спосіб життя, взяли вихованці школи брейк-дансу та хіп-хопу "Mix of Steps", а запальну зумбу подарувала містянам Міла Теліканова.

Фото та Відео – Златопіль 
У Кропивницькому закликають перевіритися на гепатит і вести здоровий спосіб життя
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований